Serie A

Palmarès

2010-2011
2009-2010
2008-2009
2007-2008
2006-2007
2005-2006
2003-2004
2000-2001
1999-2000
1998-1999
1995-1996
1993-1994
1992-1993
1991-1992
1989-1990
1988-1989
1987-1988
1986-1987
1984-1985
1982-1983
1979-1980
1978-1979
1975-1976
1973-1974
1970-1971
1969-1970
1968-1969
1967-1968
1965-1966
1964-1965
1963-1964
1962-1963
1961-1962
1958-1959
1956-1957
1955-1956
1954-1955
1953-1954
1952-1953
1950-1951
1948-1949
1947-1948
1946-1947
1945-1946
1942-1943
1941-1942
1940-1941
1939-1940
1938-1939
1937-1938
1936-1937
1935-1936
1929-1930
1928-1929
1927-1928
1924-1925
1923-1924
1922-1923
1921-1922
1921-1922
1920-1921
1919-1920
1914-1915
1913-1914
1912-1913
1911-1912
1910-1911